ACTEERSCHUUR

Happy Birthday

Kinderfeestje

Vier je verjaardag in de Acteerschuur!

Toneel is superleuk om tijdens je verjaardagsfeestje te doen. Een hele middag lol maken met je vrienden of vriendinnen en ook nog een leuke voorstelling aan het eind! Wat kun je verwachten op een toneelverjaardag?

  • Welkomst drankje en iets lekkers
  • Toneelspelletjes en oefeningen
  • Dans maken voor in de voorstelling
  • Pauze met chips en limonade
  • Improvisatieopdrachten en maken kleine voorstelling rondom een thema
  • Voorstelling spelen en - alleen als jij dat wilt! - aan je ouders laten zien

Als je iets hebt met een bepaald thema zoals prinsessen of zombies, dan passen we de middag daarop aan. En heb je andere wensen? Laat het van tevoren weten! We kunnen er vast wel iets mee. Zeker weten dat je vriend(inn)en en jij dit super gaan vinden. Hier lees je vast een paar ideeën.

Ouders

Een verjaardagsfeestje in de Acteerschuur? Gegarandeerd een succes voor kids die van drama houden. Thuis hebt u geen rommel en herrie en wij houden de kinderen tweeënhalf uur flink bezig. Met een voorstelling aan het eind.

Kosten: € 120,- (max. 8 kinderen, € 15,- erbij per extra kind)

Kinderchampagne, limonade, snoep en chips zijn inbegrepen. De kinderen krijgen een acteercertificaat mee met een foto van de jarige erop. Heeft uw kind specifieke wensen, bijvoorbeeld een bepaald thema zoals piraten, heksen, prinsessen, circus, mode, highschool, dieren, sport, vakantie, etc? Daar stellen we het programma op in.

We kunnen desgewenst in tijd schuiven of per onderdeel wisselen.
Als u dat wilt, sturen we u digitaal een (lege) acteerschuur-uitnodiging toe. Daarop kunt u tijd en datum e.d. invullen, uitprinten en als uitnodiging aan de kinderen geven. Als de jarige daarvoor kiest kunnen de ouders hun kinderen in de acteerschuur komen ophalen, zodat we de voorstelling voor hen kunnen spelen.Deel deze pagina met je vrienden. Hoe meer mensen, hoe leuker!

© 2015 Acteerschuur algemene voorwaarden