ACTEERSCHUUR

acteren

Leerlijnen cultuur

Advies en begeleiding

Muziek, beeldend, dans en dramaonderwijs hebben vaak een incidenteel karakter. Door de druk op de zaakvakken kan het moeilijk zijn om cultuureducatie echt in te bedden. Hoe is het met het culturele leerplan op uw school? Weet u ook niet waar u moet beginnen?

De landelijke stimuleringsregeling Cultuureducatie met Kwaliteit biedt een kans om cultuureducatie een structurele plaats te geven. Structureel, zonder dat u ieder jaar opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Binnen de context van de stimuleringsregeling kunnen wij u adviseren en begeleiden bij het vormgeven van cultuureducatie op uw school. Zo voldoet u aan alle normen zonder dat u zich zelf hoeft te verdiepen in de regelgeving.

Onze aanpak

  • Wij inventariseren samen met u de vraag en situatie van uw school.
  • Wij stellen in overleg een maatwerktraject voor u samen om de gewenste resultaten te bereiken. Welke acties zijn nodig voor inspiratie, deskundigheidsbevordering en verstevigen van draagvlak? Op verzoek kan samengewerkt worden met een expert op het gebied van muziek, beeldend, dans, drama of literair.
  • Wij werken resultaatgericht op basis van het actieplan. Werkvormen zijn: onderzoek, teamtraining, beschrijving raamleerplan, reflectiebespreking en coaching/intervisie.
  • Een professionele uitvoering van het traject en continue monitoring zorgen voor een goede afronding en inbedding.

Aanmelden en kosten

Op basis van het intakegesprek wordt het begeleidingsprogramma vastgesteld en een offerte opgesteld. De planning is uiteraard in overleg met de school. Heeft u vragen, neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.Deel deze pagina met je vrienden. Hoe meer mensen, hoe leuker!

© 2015 Acteerschuur Algemene voorwaarden