ACTEERSCHUUR

charmaine

Charmaine Hulsbosch

Opleidingen

Na de Scapino Dansacademie docenten opleiding, studeerde ze in 1990 af aan de acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht, waar zij later nog eens afstudeerde als theater- en ckv-docent, theatermaker en regisseur.

Werk

Na het acteren in verschillende toneel, televisie, film en dans producties in binnen en buitenland opende zij in 2001 haar dans en theaterschool “Let's Dance” in Santpoort, gaf toneelles aan het Muziekcentrum Zuid-Kennemerland, regisseerde verscheidene musical, cabaret en toneelstukken en sinds 2004 geeft zij theaterles aan leerlingen in het voortgezet onderwijs.
Onder de naam “Acteerschuur” geeft zij theaterlessen, workshops en toneelprojecten op basisscholen en is zij projectcoördinator voor de Cultuurtrein (Cultuureducatie met Kwaliteit).
Tevens werkt zij als trainingsacteur in het MBO en HBO en is zij schrijver van verhalen en de boeken Drie weduwen, één graf en Zeikwijven.

Een cursiste:

"Behalve een vakvrouw is Charmaine een gedreven, positieve persoonlijkheid, een vrouw die stáát, wat er ook op haar pad komt. Zij inspireert ons allemaal."Meer informatie kan je vinden op charmainehulsbosch.nl

Deel deze pagina met je vrienden. Hoe meer mensen, hoe leuker!

© 2015 Acteerschuur algemene voorwaarden